Αρχική> Κατηγορίες> Υγεία - Ιατροί> Ψυχολόγοι> ΜΟΥΛΑΚΗ ΟΛΓΑ MSc | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΟΥΛΑΚΗ ΟΛΓΑ MSc | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΟΥΛΑΚΗ ΟΛΓΑ MSc | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Περιγραφή

Η Όλγα Μουλάκη είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, EuroPsy (European Certificate in Psychology) και European Certificate for Psychotherapy (ECP). 
 
Ολοκλήρωσε σπουδές ψυχολογίας στο Παν/μιο Κρήτης, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές «Πολιτισμός και Ανθρώπινη Επικοινωνία" στο Παν/μιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ψυχοθεραπεία (ατομική και σχέσεων) στο Συνθετικό και Συστημικό Μοντέλο και στην ειδική θεραπεια EMDR όλων των τύπων συναισθηματικών τραυμάτων.
 
 Με 10ετή εμπειρία στην ψυχοθεραπεία, αγάπη στον άνθρωπο, γνώση και πίστη στη δυνατότητα να ζούμε καλά, να νοιώθουμε ικανοποίηση στις σχέσεις μας και να κάνουμε αλλαγές στη ζωη, προσφέρει ατομικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες και συμβουλευτική σχέσεων στο ιδιωτικό της γραφείο στην Καλλιθέα, στο γραφείο ψυχολόγων που συνεργάζεται στο Χαλάνδρι και online.
 
Στο πλαίσιο των Ακαδημαϊκών Σπουδών και της ειδίκευσης στην ψυχοθεραπεία πραγματοποίησε Πρακτική 'Ασκηση σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς ψυχικής υγείας, όπως το Π.Γ.Ν.Α. "Ευαγγελισμός", το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών "Δρομοκαΐτειο", ο Συμβουλευτικός Σταθμός Κορυδαλλού κ.ά. 
 
Παρακολουθεί τις επιστημονικές εξελίξεις σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια σε θέματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
 

Συχνά αρθρογραφεί σε μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικά. Είναι πιστοποιημένη ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ), της European Federation of Family Therapy (EFTA) και βρίσκεται στο Who-is-Who Greece 2010. 

Βαθμολογήστε

Gallery
τα νέα μας ...στο email σας!