Αρχική> Κατηγορίες> Υγεία - Ιατροί> Ψυχίατροι> ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΙΟΥΣΤΙΝΗ | ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΙΟΥΣΤΙΝΗ | ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Περιγραφή

 Ψυχίατρος Νέα Ιωνία

Η κ. Ανδρεάδη είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και διατηρεί το ιατρείο της στη Νέα Ιωνία. Το "ταξίδι" της ειδικότητάς της το ξεκίνησε από την ψυχιατρική κλινική της Τριπόλεως, στην Πελοπόννησο, και το ολοκλήρωσε στην ψυχιατρική κλινική στο Freinburg [Baden Württemberg] στη Γερμανία, όπου και απέκτησε τον τίτλο της Ψυχιάτρου - Ψυχοθεραπεύτριας, καθώς στη Γερμανία η απόκτηση τίτλου Ειδικότητας συνοδεύεται υποχρεωτικά και από εξειδίκευση σε κάποιο Ψυχοθεραπευτικό τομέα. 


Η Ψυχίατρος - Ειδική Ψυχοθεραπεύτρια κ. Ανδρεάδη εξειδικεύτηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και εφαρμόζει όπως και όλοι οι εξειδικευμένοι ψυχοθεραπευτές και στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Στα πλαίσια αυτά εργάστηκε ως συντονίστρια σε ομάδα ψυχοθεραπείας ΙPT. 

Με την έναρξη της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει βαριά, χρόνια περιστατικά ψύχωσης, έντονα επείγοντα περιστατικά γενικής ψυχιατρικής, αλλά και εγκληματικά ψυχιατρικά περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στη Νευρολογία, στο Βερολίνο, της δόθηκε η ευκαιρία, πέρα από τα καθαρά νευρολογικά περιστατικά, να ασχοληθεί με περιπτώσεις Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και Εγκεφαλικούς Όγκους. Δούλεψε με αυτά Ψυχοθεραπευτικά και ταυτόχρονα συμμετείχε στο Η.ΕΓ, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε και σε θεραπείες χαλάρωσης [Autogennes Trainning]. H κ. Ανδρεάδη στη συνέχεια και για δύο ολόκληρα χρόνια, τοποθετήθηκε στο Ψυχοσωματικό – Ψυχοθεραπευτικό τμήμα του νοσοκομείου Reichenau Baden-Württemberg , τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες με μετατραυματικό σοκ, είτε λόγω βιασμού, είτε κακοποίησης, με διαταραχές προσωπικότητας κυρίως εξαρτημένου και μεταιχμιακού τύπου, αλλά και για την αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών, κατάθλιψη, ΓΑΔ, Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Αξιόλογο αριθμό ασθενών αποτελούσαν κοπέλες με διατροφικές διαταραχές τόσο ως προς την ανορεξία, όσο όμως και προς τη βουλιμία. Τα περιστατικά αυτά αντιμετωπίζονταν, κατ΄ εξοχήν, ψυχοθεραπευτικά, με συγκεκριμένο τρόπο και με ικανοποιητικά πάντοτε αποτελέσματα. 

Ακολούθησε η ενασχόληση της κ. Ανδρεάδη επί δύο και πλέον έτη στο Γεροντολογικό τμήμα του ιδίου νοσοκομείου τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στα ψυχοθεραπευτικά. Απέκτησε τεράστια εμπειρία σε ό,τι αφορά στα οργανικά με τα παθολογικά νοσήματα και πώς αυτά επιδρούν και συνυπάρχουν με τα Ψυχιατρικά -άνοια, ψύχωση, κατάθλιψη κ.λ.π.- και στη σπουδαιότητα της εφαρμογής ειδικής δοσολογίας των φαρμάκων λόγω των αλληλεπιδράσεων με τα υπόλοιπα παθολογικά φάρμακα. Επίσης συμμετείχε σε πολλά Ε.Κ.Τ. -θεραπεία συνήθης στη Γερμανία σε πολύ βαριά κατάθλιψη. 

Τέλος, η κ. Ανδρεάδη εργάστηκε στο νοσοκομείο Reichenau Baden Württemberg, πέρα από τον τομέα της Γενικής Ψυχιατρικής και σε τμήμα απεξάρτησης αποκλειστικά από το αλκοόλ. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία, συμμετείχε ως συντονίστρια υποστήριξης και ενημέρωσης ομάδων συγγενών ατόμων με ψυχικές νόσους. 

Η κ. Ανδρεάδη επιστρέφει στην πατρίδα, με έδρα τη Νέα Ιωνία, με σκοπό να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της ώστε να βοηθήσει τόσο τους ασθενείς όσο και τους συγγενείς τους στη χώρα της.

Χάρτης

Βαθμολογήστε

Gallery
τα νέα μας ...στο email σας!